Nieuws

Er zijn nieuwe leveringen of wij hebben belangrijk nieuws... op onze website kunt u de allerlaatste informatie terugvinden en als eerste op de hoogte zijn van alle belangrijke gebeurtenissen in onze zaak.  Bekijk daarom geregeld onze website of onze facebookpagina (www.facebook.com/bloctex).  Tot binnenkort !


OPENDEUR

Op vrijdag 12, zaterdag 13, zondag 14 en maandag 15 oktober organiseren wij onze jaarlijkse winteropendeur.  U geniet van kortingen, krijgt een mooi geschenk bij uw aankoop en we serveren met plezier een glaasje.  Ook op zondag zijn wij open van 10u tot 12u en van 14u tot 17u.  Tot binnenkort !


lees verder

BLIJVEN OPEN

De winkel blijft open tijdens de vakantieperiode.  De openingsuren zijn van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u en van 14u tot 18u30.  Op zaterdag zijn wij open van 9u tot 12u en van 14u tot 18u.  Op zondag zijn we gesloten. Tot binnenkort !!


lees verder

LENTE OPENDEURDAGEN

Geniet van onze opendeurdagen en geniet van kortingen tot 50% op bepaalde babycollecties van Woody en 20% op damespyjama's.   Daarnaast geniet u tijdens de opendeur van 10% korting op het volledige gamma (ook op de actiepakketten van 3+1 gratis en de promopakketten van Schiesser).  U koopt meer dan € 80 dan krijgt u bovendien een mooie geschenk (plaid).  Wij bieden u graag ee..


lees verder

ZONDAG 24 EN 31 DECEMBER OPEN

De winkel zal open zijn op zondag 24 december en zondag 31 december en dit van 10u tot 12u en van 14u tot 17u.  Wij hebben nog een ruim aanbod aan nuttige en mooie geschenken en kijken uit naar jullie bezoek.  Tot binnenkort !


lees verder

KOPPELVERKOOP WOODY OP 30 EN 31 DECEMBER 2017

Op 30 en 31 december kan u Woody-pyjama's kopen met koppelverkoop.  U betaalt de 2e (goedkoopste) pyjama aan de helft van de prijs.  Wij zijn vandaag open van 9u tot 12u en van 14u tot 18u en zondag van 10u tot 12u en van 14u tot 17u.  Prettig eindejaar !


lees verder

WOODY-ONDERGOED GRATIS ACTIE


lees verder

Verbouwing winkel

Beste klant,

Wij zijn de ganse maand augustus gesloten om onze winkel te vernieuwen.

Als alles volgens plan verloopt dan gaan wij terug open op 1 september.

Wij danken u alvast voor uw begrip en kijken uit naar jullie bezoek vanaf september.

Het team van Bloctex


lees verder

SUPERACTIE OP STORESQUARE

Storesquare biedt zijn klanten een interessante actie aan.  Via een unieke code kunt u op de website een extra korting krijgen van €5.  De unieke code kunt u verkrijgen in onze winkel of u stuurt een e-mail met uw adres naar stephanie@bloctex.be, wij sturen dan per briefkaart de code op.  De actie loopt tot 30 april.  Wees er snel bij want we hebbe..


lees verder

Open

Beste klant,

Traditiegetrouw blijven wij tijdens de vakantie open.  U kunt dus ontspannen de koffers klaarmaken en indien gewenst extra aankopen doen in onze winkel.  Wij wensen u alvast een mooie vakantie toe !


lees verder

SOLDEN SOLDEN SOLDEN

Profiteer nu van interessante koopjes in onze winkel.

U kan genieten van kortingen tot 50%.
Spring gerust binnen in onze winkel.  De toegang is vrij en misschien vindt u wel het koopje van de maand !
Tot binnenkort.


lees verder

SUPERACTIE TOT 30/6: 1 PYJAMA KOPEN, 2e PYJAMA -50% !

Profiteer nu van onze zomeractie tot 30 juni.  Wanneer u een pyjama/slaapkleedje aankoopt dan betaalt u de 2e aan de helft van de prijs.  U kan kiezen uit de heren, dames en kindercollectie.  De korting wordt verrekend op het goedkoopste model !  Wees er snel bij !


lees verder

ACTIE VADERDAG!

Like onze facebookpagina (zoeken onder Bloctex) en zorg ervoor dat de papa op Vaderdag er nog een extra groot geschenk bij krijgt.

Door onze facebookpagina te liken tussen 1/6 en 11/6, neemt u deel aan onze actie.  De winnaar wordt op Vaderdag verwittigd.  De winnaar wordt via lottrekking gekozen. 

Veel succes!


lees verder

MOOI MEEGENOMEN !

Kies jouw favoriete stuks uit de basic-collectie en krijg nu een zonnige Schiesser-strandtas bij aankoop vanaf € 50.  De actie loopt tot zolang de voorraad strekt !


lees verder

STRANDKLEEDJES WOODY

De eerste levering van de strandkleedjes Woody zijn op 15 maart geleverd.  Van zodra de badpakjes en zwembroekjes binnen zijn, geven we seintje via onze website.


lees verder

MODESHOW

Gezien de grote vraag en het overdonderende succes heeft het handelscomité met zijn partners beslist om dit jaar opnieuw een modeshow te organiseren in het Spoor in Harelbeke.  Schrijf alvast 22 september 2016  in uw agenda. Wij houden u op de hoogte van zodra kaarten beschikbaar gesteld worden.


lees verder

BLOCTEX ONLINE

Beste klant,
Het heeft een tijdje geduurd maar Bloctex is online gegaan met een nieuwe website.  Op dit ogenblik wordt de laatste hand gelegd aan de website waar u binnenkort alle nieuwtjes, informatie en een overzicht van onze producten mag verwachten.  De grootste verandering is echter onze webshop.  Een uitgebreid gamma van onze winkel zal online beschikbaar zijn.  Een be..


lees verder